Sposób przygotowania

Piersi podzielić na dwie części, rozbić i doprawić do smaku solą i pieprzem. Brokuł podzielić na różyczki i ugotować al dente. Marchewki ugotować w lekko osolonej wodzie do miękkości. Na każdym kawałku mięsa ułożyć po różyczce brokułu i po 4-5 marchewek. Zwinąć roladki. Panierować w rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smażyć na gorącym oleju z wszystkich stron.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    gottrina

    super wyglądają
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    bardzo apetyczne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    jadłam z różnym nadzieniem ale tak jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !