Sposób przygotowania

Z mięsa, namoczonej i odciśniętej bułki, 1 jajka i 1 łyżki stopionego masła wyrobić gładką masę. Doprawić solą, pieprzem i formować sznycle o grubości około 1 cm. Sznycle panierować w mące, rozmąconym jajku i bułce tartej. Na koniec smażyć na rozgrzanym mocno oleju z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie dobrą cielęcinke.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    fajne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !