Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, posolić i lekko ugnieść, żeby puściła trochę soku. Dodać do niej obrane, starte na tarce jabłko, pokrojoną w kostkę cebulę, posiekaną bazylię i pieprz. Olej wymieszać z octem, cukrem i musztardą. Sosem polać surówkę, wymieszać i odstawić na kilka minut. Podawać np. jako dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy zestaw składników
  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    ciekawe jak smakuje, muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    super surówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !