Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadzienie z mięsa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 30 dag
kajzerka 1 sztuka
cebula 1 sztuka
jajko 1 sztuka
sos pomidorowy 2 szkl
natka pietruszki trochę
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: nadzienie z mięsa

Cebulę zrumienić na tłuszczu, wymieszać z mięsem wraz z namoczoną bułką, solą i pieprzem. Nadziać tym farszem kabaczki, ustawić w szybkowarze i dusić. Przed podaniem polać sosem pomidorowym i posypać siekaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak