Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Srzydełka zalewamy taką ilością zimnej wody, aby zostały tylko lekko przykryte. Wodę zagotowujemy, lekko solimy i zmniejszamy ogień, aby woda tylko lekko \"bulgotała\". W razie potrzeby dolewamy w trakcie gotowania odrobinę wody.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    lubię taki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    lubię taki chudy rosołek...
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    podany wspaniale, a szkoda by było go zjeść
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszny rosół
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    ha ha ha rosol na 6 skrzydelkach

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !