Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie al dente, odsączyć i ułożyć pojedynczo na tacy żeby się nie zdeformowały.Szpinak poddusić dodać śmietanę i dusić do uzyskania gęstej konsystencji.Dodać przeciśnięty czosnek i doprawić (dość pikantnie)do smaku.Muszle napełnić szpinakiem ułożyć w wysmarowanym naczyniu.Na górze zetrzeć ser.Zapiekać w piekarniku około 15 min.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pycha,coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Apetyczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to by mi bardzo smakowało.
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo apetyczny pomysł i jak zwykle u Ciebie świetne wykonanie.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    może w końcu się do niego przekonam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !