Sposób przygotowania

Rozgrzej masło i cukier w rondelku wsyp agrest i na wolnym ogniu zagotuj, duś tak przez 5 min, następnie wszystko zmiksuj na gładką masę dodaj chrzan i śmietanę posyp drobno pokrojonym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    ciekawy smak
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    dla mnie zupełna nowość jeśli chodzi o przepis, jak i połączenie agrest + chrzan + szczypiorek. Do czego podaje się ten sos?
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    nigdy nie jadlam, ogolnie pierwszy raz o takim słyszę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    o takim to ja jeszcze nie slyszalam ale dobrze ze wpadł mi w oko tem przepis bo co roku mamy agrestu za duzo zeby go zjesc "z krzaka" a teraz bedzie dobry sosik :D do czego dajesz ten sos zazwyczaj ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    do pieczeni wieprzowej, pasztetu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !