Sposób przygotowania

Z parówek ściągamy folię, gotujemy w wodzie około 7 min. Wyjmujemy. Kroimy wzdłuż, a potem na pół, układamy na talerzyku lub niewielkim półmisku. Majonez mieszamy z ketchupem, dodajemy obranego i pokrojonego w drobne plasterki banana. Mieszamy. Polewamy takim sosem parówki. Sypiemy bazylią. Podawać ze świeżym jasnym pieczywem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    ooo! ciekawe danie, nawet bardzo. Jestem ciekawa jak smakują \"bananowe\" parówki :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    Treonino-mi smakują. Ale to kwestia smaku, każdemu smakuje coś innego:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    ciekwe polacznie
  • 0
    img
    Opublikowano

    Joanna Komandzik

    Zajrzałam tu, bo moje niemówiące, autystyczne dziecko pokazało mi dziś, że na obiad chce parówkę z bananem i kechtupem... Zaczęłam się zastanawiać, czy już ktoś wcześniej wpadł na podobne połączenie smaków, et voila ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !