Sposób przygotowania

Śmietanę ubijamy na sztywno z cukrem i śmietan-fixem. Na każdy wafelek nakładamy porcję ubitej śmietany. Śmietanę rozsmarowujemy na całej powierzchni wafli. Łyżeczką nakładamy wiśniową frużelinę i lekko ją rozsmarowujemy. Podajemy od razu po przygotowaniu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    hm...apetyczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a tu jak zwykle rozpusta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    coś dla mnie, a jestem łasuchem :B)
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    To coś dla mnie. Pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    To coś dla mnie. Pycha.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !