Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koperkowo-ryżowa masa na jajka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż biały 100 gram
koper świeży 0,5 pęczka
majonez tradycyjny 4 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Koperkowo-ryżowa masa na jajka

Ryż biały ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić. Koperek drobno posiekać, dodać do ryżu, połączyć z majonezem, solą i pieprzem, starannie wymieszać. Taką masę kładziemy na połówki jajek ugotowanych na twardo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak