Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie.Odcedzamy,zasypujemy mąką pszenną i czekamy moment żeby się zaparowały.Zdejmujemy z kuchni,dosypujemy trochę maki ziemniaczanej i dokładni i długo ugniatamy pałką.Ziemniaki powinny zrobić się takie \"gumowe\".Boczek kroimy w kosteczkę,zesmażamy na patelni.łyżkę maczamy w tłuszczu,odrywamy małe kawałki prażoków.Na koniec posypujemy skwarkami.Idealny dodatek do kapusniaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kejt2

    Uwielbiam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    dawno ich nie jadłam pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    bardzo lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne danie !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Musze spróbowac :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    na pewno dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Tylko zimą robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    Twój przepis jest super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !