Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dyniowa rewolka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mandarynki 4 szt.
winogrona 1 szkl.
sałata lodowa 1 szt.
jogurt naturalny 150 ml
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Dyniowa rewolka

Sałatę lodową myjemy, osuszamy delikatnie, rwiemy na mniejsze kawałki. Mandarynki obieramy, dzielimy na cząstki. Winogrona myjemy. Dynię osączamy z zalewy (przepis na kompot z dyni znajdziecie w mojej księdze przepisów). Na półmisku kładziemy: porwaną sałatę, mandarynki, winogrona, dynię. Całość polewamy jogurtem naturalnym i skrapiamy sokiem z cytryny.:) Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 13.11.2011 13:14
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak