Sposób przygotowania

Obraną marchewkę pokroić w cienkie plasterki, wrzucić do wrzątku i gotować 2 minut, odcedzić. Plastry ananasa wyjąć z zalewy i pokroić na małe kawałki. Na patelni rozgrzać masło i podsmażyć starty na tarce imbir, dodać marchewkę i smażyć 5-7 minut, cały czas mieszając. Wlać 2 łyżki gorącej wody, sos sojowy, dodać ananasa i smażyć jeszcze 5-6 minut. Doprawić solą i pieprzem czarnym mielonym Prymat, posypać natką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    julci3k1

    marchewka z ananasem hmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ciekawy przepsi- z opisu wyglada, że powinno dobrze smakować...takie chińskie smaki:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    nieciekawe połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    ciekawe połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    imbir to świetna sprawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !