Sposób przygotowania

Margarynę ropuszczamy w garnuszku i odstawiamy. W osobnej misce mieszamy mąkę z proszkiem do pieczenia i kakao. Jajka ucieramy z cukrami na puch.Do jajek dodajemy etapami mąkę i margarynę nie przerywając mieszania. Ciasto przelewamy do kwadratowej formy wyłożonej papierem do pieczenia. Brzoskwinie kroimy na kawałeczki i układamy na cieście. Posypujemy migdałami i pieczemy w 180 C około 40 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    ale jestem głodna...
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !