Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Do gotującej się wody wrzucam marchew, pietruszkę i ziemniaki. Gotuję, aż warzywa będą miękkie. Marchew potrzebuje najwięcej czasu do ugotowania się, dlatego inne warzywa wyjmuję trochę wcześniej, by nie rozpadły się w sałatce. Włoszczyzna nie może ugotować się też na miękko, tylko powinna zostać lekko twarda.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    ja dodaję jeszcze jabłko
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Ja również, jest w przepisie i opisie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Ślicznie wygląda :)
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !