Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem na puszystą masę Dodać resztę składników i ponownie ubić mikserem do uzyskania gładkiej masy Wyłożyć do formy i piec ok 50 minut Po wystudzeniu można przekroić i przełożyć dżemem oraz polać polewą Ciasto robi się naprawdę szybko i zawsze się udaje

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pierniki najlepiej smakują zimą:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    proste i fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !