Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigosik

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
różne rodzaje szynek 50 dag
Przyprawa do bigosu i dań z kapusty Prymat 1 opakowanie
mąka 1 łyżka
olej 4 łyżki
cebula 1 sztuka
piwo 1/2 litra

Przepis i sposób przygotowania na: Bigosik

Cebulę kroimy w kostkę szklimy na oleju,dodajemy pokrojone w kostkę szynki.Kapustę gotujemy w pól litry piwa.Dodajemy szynkę z cebulą.Robimy zasmażkę.Rozprowadzamy w bigosie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak