Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg pieczony w ziołach

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z pstrąga 70 dag
koperek 1 pęczek
cytryna 1
oliwa 5 łyżek
czosnek 1 główka
oregano
mięta
tymianek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg pieczony w ziołach

Filety po ułożeniu na folii aluminiowej skropić cytryną, posypać przyprawami i ziołami. Następnie obkładamy gałązkami kopru i ząbkami czosnku. Zawijamy w folię i pieczemy 20 minut w temp. 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kamila/kami007 18.11.2011 18:34
mniam
kasiazur 16.11.2011 09:47
pycha...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak