Sposób przygotowania

Pesto z bazylii rozsmarowujemy na 2 kromkach chleba, a na kolejnych dwóch – pesto z pomidorów. Na zielonym pesto układamy po 2 plasterki prosciutto, następnie pokrojoną w plastry mozzarellę i przykrywamy drugą kromką. Zapiekamy w opiekaczu grillowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pychotka !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    alez smacznie wyglądają :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    świetny pomysł na szybki sandwich

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !