Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Selery smażone

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 1/2 kg
mąka 2 łyżki
olej 1/2 łyżi
jajko 1 sztuka
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
koperek 2 łyżki
olej do smażenia 4 łyżezczki
Kwas cytrynowy Prymat 1 szczypta
sól 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Selery smażone

selery wyszorować szczotką pod strumieniem bieżącej wody obrać skropić kwaskiem cytrynowym następnie pokrajać w drobny makaronik i połączyć z obrany m i pokrajanym w kostkę jabłkami jabłka tak jak seler trzeba chronić przed sczernieniem posypać kwaskiem posypać szczypiorkiem wymieszać wszytskie składniki i polać soem połączyć olej sok z cytryny i solą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak