Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bezy czekoladowe

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 5 szt
cukier puder 20 dag
czekolada 15 dag
mąka 8 dag
cukier wanilinowy 4 dag
cynamon 1 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: bezy czekoladowe

ubić białka na pianę dodawać cukier puder do sztywne piany wsypać wiórka czekolady i cukier waniliowy oraz cynamon blachę wysmarować tłuszczem łyzeczką układac małe porcje ciasta piec ok 20 minut temp 160*c

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia37
Natalia37 08.11.2011 19:52
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak