Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

kawałki pomarańczy (bez białej skórki) przesmażamy na maśle z dodatkiem cukru


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    nie pomyślałabym o takim połączeniu
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    świetne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof27

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    oryginalny - dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    zdjęcie odstręczające
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    zgadzam się z Tobą, że zdjęcie nie oddaje smaku, ale nie każdy ma profesjonalny sprzęt lub zacięcie fotograficzne
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Czasem lepiej nie robić zdjęcia wcale, niż obniżać takim jak to wartość przepisu, bo wiele osób spojrzawszy na to zdjęcie, po prostu wychodzi z przepisu. Wiem, bo też zaczynałam podobnymi zdjęciami. I nie jest prawdą, że do robienia dobrych zdjęć jest potrzebny profesjonalny sprzęt.Śmieszą mnie wysiłki niektórych dorównania zawodowym fotografom kulinarym, Ja mam taniutki aparat cyfrowy, a jakość zdjęć jest całkiem inna niż na początku.Chociaż do zupełnie dobrych jeszcze mi daleko. Życzę powodzenia!
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Czasem lepiej nie robić zdjęcia wcale, niż obniżać takim jak to wartość przepisu, bo wiele osób spojrzawszy na to zdjęcie, po prostu wychodzi z przepisu. Wiem, bo też zaczynałam podobnymi zdjęciami. I nie jest prawdą, że do robienia dobrych zdjęć jest potrzebny profesjonalny sprzęt.Śmieszą mnie wysiłki niektórych dorównania zawodowym fotografom kulinarym, Ja mam taniutki aparat cyfrowy, a jakość zdjęć jest całkiem inna niż na początku.Chociaż do zupełnie dobrych jeszcze mi daleko. Życzę powodzenia!
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    wygląda średnio, ale może smakuje lepiej
  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    parysek10, dobze wiesz,że jemy najpierw oczami.Zanim przeczytasz przepis, podoba Ci się zdjęcie, albo nie.Jak zdjęcie Cię "odrzuci", nie chcesz już czytać przepisu.I tak to działa na portalach.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !