Sposób przygotowania

Mąkę wsypujemy na stolnicę robiąc kopczyk. W środek wbijamy 1 jajko. Doprawiamy solą i pieprzem oraz pokrojoną na mniejsze kawałki margarynę. Wyrabiamy ciasto do momentu osiągnięcia jednolitej konsystencji. Wkładamy do woreczka i wstawiamy na 30 minut do lodówki. Serek śmietankowy mieszamy w misce z suszonymi płatkami czosnku i suszonymi pomidorami oraz serkiem Arla. Ciasto rozwałkowujemy i wykładamy nim blaszkę.Nakłuwamy widelcem i zapiekamy samo ciasto w 190C około 10-15 minut. Wyjmujemy i nakładamy serek i na to nakładamy krewetki i kawałki łososia. Zapiekamy kolejne 10-20 minut

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    wygląda bajecznie, chociaz nie jem owocow morza

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !