Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty z musztardą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 garść
marchew 1 szt
cebula biała 1 szt
oliwa
pieprz
cukier
musztarda 1 łyżka
jabłko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty z musztardą

Kapuste kiszoną odciskamy i kroimy drobno . Marchewkę i jabłko obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej duże oczka. Składniki mieszamy . Cebulę siekamy drobniutko dodajemy do surówki .Dodajemy łyżkę musztardy i oliwę Doprawiamy do smaku solą pieprzem i cukrem .Wszystko razem mieszamy .Odstawiamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka137 08.11.2011 16:42
z musztardą?...wypróbuję!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak