Sposób przygotowania

Beczek kroimy na kwadraty, kiełbasę na grube plastry. Cebulę obieramy i kroimy na małe kawałki. Jeśli mamy naprawdę dobrą kiełbasę to niepotrzebna nawet przyprawa do grilla. Składniki na przemian nakładamy na patyczki do szaszłyków. Pieczemy na grillu aż będą ładnie opieczone. Podajemy z musztardą i chlebkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super juz czuje ten smak :P
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    idealne na sezon grillowy
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anita21

    szybki i smaczny obiad
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zjadłoby się takiego szaszłyka,smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    takie szaszłyki są pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !