Sposób przygotowania

Wędlinę zmielić w maszynce, ser zetrzeć na drobnej tarce. Szczypiorek umyć i drobno posiekać. Paprykę oczyścić, umyć i drobno pokroić. Pomidory obrać i pokroić w kostkę. Wszystkie składniki połączyć i wymieszać. Do majonezu dodać przyprawy, wymieszać, dodać do reszty składników i ponownie wyrobić na jednolitą pastę. Wyśmienicie smakuje z ciemnym pieczywem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Jestem ciekawa tej pasty.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    coś nowego na chlebek
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    pasty na kanapki - super rzecz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Wszelkie pasty sa u mnie mile widziane
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    lubię pasty
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !