Sposób przygotowania

Makaron ryżowy wrzucić do wrzącej wody na ok 5 min, a następnie odcedzić. Marchew i fasolkę szparagową obrać i ugotować do miękkości. Warzywa można lekko podsmażyć na oliwie jak ktoś lubi. Makaron podawać z warzywami polane sosem sojowym.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Szybko i smacznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    swietne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczny !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne lekkie danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    ciekawy i bardzo zdrowy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    szybko,zdrowo i pożywnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    często robię,bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubie takie połączenia
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczny i zdrowy obiadek
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne i zdrowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dietetyczne i smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    dobre:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo apetyczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    uwielbiam takie jedzonko :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !