Składniki:
olej sezamowy | 200 ml |
żółtko jajek | 2 szt. |
wino czerwone wytrawne | 100 ml |
szczypiorek usiekany | 2 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżki |
sól | do smaku |
cukier drobny | do smaku |
ocet | do smaku |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
olej sezamowy | 200 ml |
żółtko jajek | 2 szt. |
wino czerwone wytrawne | 100 ml |
szczypiorek usiekany | 2 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżki |
sól | do smaku |
cukier drobny | do smaku |
ocet | do smaku |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: