Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy i gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie. Odcedzamy, dodajemy masło, śmietanę oraz mleko i dokładnie ugniatamy tłuczkiem do ziemniaków. Dodajemy drobno posiekany koperek i dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku solą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Super podane !
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajne warkocze wyszły
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tylko robić je.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tylko robić je.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !