Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab po Bieszczadzku

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kabanos 10 dag
schab bez kości 1 kg
papryka czerwona
sól do smaku
czosnek 3 ząbki
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Schab po Bieszczadzku

w schabie robimy nożem dwie dziury i wkładamy w nie kabanosy.Mają wystawać na zewnątrz około 1 cm -takie rogi.Cały schab solimy nacieramy wyciśniętym czosnkiem i smarujemy pieprzem i czerwoną papryką słodką .Wkładamy na blaszkę polewamy oliwą .wstawiamy do nagrzanego piekarnika do ok 200 stopni .Pieczemy .Co pewien czas obracamy i polewamy powstałym sosem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriso 09.12.2011 09:42
rewelacja
aginaa 08.11.2011 15:55
pychotka
aginaa 08.11.2011 15:55
pychotka
Jarlin 08.11.2011 10:43
przepyszny
cooleczka 08.11.2011 10:41
smaczne :)
owocówka 08.11.2011 09:04
mniam
novita26 08.11.2011 07:50
mnaim mniam
novita26 08.11.2011 07:50
mnaim mniam
novita26 08.11.2011 07:50
mnaim mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak