Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta wigilijna

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 kg
masło 1/2 kostki
cebula 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta wigilijna

Kapustę gotujemy do miękkości. Po ugotowaniu kroimy ją na drobniejsze kawałki. Mieszamy z masłem i surową, drobno posiekaną cebulą. Kapusta powinno odstać około 2 godzin.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 22.07.2012 08:56
jak wigilijna to koniecznie i grzyby
ziutula
ziutula 24.01.2012 00:07
lubi? i na co dzie? taka kapustk?...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak