Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zakwas na barszcz

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

burak 2 kg
czosnek 5 ząbków
chleb razowy 1 kromka

Przepis i sposób przygotowania na: Zakwas na barszcz

Buraki obieramy, kroimy w plasterki. Wkładamy do dużego garnka. Dodajemy czosnek pokrojony w pionowe paseczki. Zalewamy ciepłą wodą. Na wierzch kładziemy kromkę chleba razowego. Odkładamy w ciepłe miejsce na kilka dni

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 09.11.2011 08:36
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak