Sposób przygotowania

Całe jajka ubić z cukrem na puszysta masę , po czym dodać lej, wodę mąkę i proszek do pieczenia. Podzielić na 2 równe części Jedną wyłożyć na blachę a do drugiej dodać kakao Upiec 2 oddzielne ciasta w wąskich foremkach Piec po ok 30 minut Po upieczeniu ciasta pokroić w kromki i przełożyć każdy kremem - raz ciemne, raz jasne ciasto Polać polewą

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ale smakowicie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    no trzeba by zrobić...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię to ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    slinka ;mniam;
  • 0
    original
    Opublikowano

    mdepfs

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Super ci to wyszło
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    uwielbiam to ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowite ciacho
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    naprawdę super ciasto:D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    pycha takie ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !