Sposób przygotowania

Śmietanę ubij, dodaj cukier, cukier waniliowy i szczyptę soli. Cały czas ubijając dodawaj po jednym jajku. Mąkę przesiej i wymieszaj z proszkiem do pieczenia. Partiami dodawaj do masy jajeczno- śmietanowej. Ciasto wyłóż na blachę wyłożoną natłuszczonym pergaminem. Agrest oczyść, umyj, osusz i wyłóż na ciasto. Piecz ok. 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni. Połóż na ciasto oczyszczone, umyte porzeczki. piecz jeszcze około 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    fajne
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Oj już nie długo będzie prosto z krzaczka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    bardzo lubię agrest
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super ciacho
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super ciacho
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !