Sposób przygotowania

Gruszki umyj, obierz, przekrój wzdłuż, wydrąż gniazda nasienne. Rodzynki sparz, odsącz, wymieszaj z orzechami i miodem. Połówki gruszek napełnij nadzieniem i złóż. Z ciasta wytnij kwadraty o boku 15 cm. Owiń każdą gruszkę. Dokładnie sklej brzegi. Ciasto ponakłuwaj. Ubij białko. Gruszki ułóż na blasze i posmaruj białkiem. Piecz około 10 minut na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ale dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszne
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszności
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pomysłowy deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !