Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rożki serowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 25 dkg
biały ser 25 dkg
mąka 25 dkg
sól
proszek do pieczenia 0,5 łyżeczki
powidło

Przepis i sposób przygotowania na: Rożki serowe

Margarynę,mąkę i ser posiekać nożem.Ciasto ochłodzić chwilę w lodówce.Następnie pokroić na trójkąty,na każdym położyć trochę powidła,uformować rożki i upiec je na złoty kolor.Po upieczeniu i wystygnięciu można posypać je cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia40 14.11.2011 21:50
wow

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak