Sposób przygotowania

Udka obmyć, natrzeć przyprawami. Przerzucić do rękawa do pieczenia mięs. Cebulę pokroić w półksiężyce, dorzucić do mięsa. Zamknąć rękaw i włóżyć do nagrzanego piekarnika - 180 st C. Piec około godziny. Podawać z ulubionymi dodatkami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    przejs

    baaardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Wspaniała, apetyczne :)
  • 3
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tylko zjeść taki kuraczek....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Podoba mi się ta zrumieniona skórka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Podoba mi się ta zrumieniona skórka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Podoba mi się ta zrumieniona skórka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ale apetycznie wygl?da- palce liza? !!
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ale ładnie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ mięsko.... tak ładnie zapieczone, bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Amadeusz

    świetne pozdro ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !