Sposób przygotowania

z w/w składników zagniatamy ciasto, jeśli jest za suche dodajemy kwaśnej śmietany. Następnie wykładamy nim foremki na babeczki.Krem: Masło ucieramy z odrobiną cukru pudru. Później dodajemy ugotowane mleko skondensowane( puszkę gotujemy w wodzie ok 3 h), ale możemy dać gotowa masę krówkowa w puszce.
Na koniec wkładamy masę do babeczek, a na wierzch kładziemy kawałek uprażonego orzecha włoskiego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Wszystko super tylko ten krem jeśli jest z krówki nie powinien mieć inny kolor niż biały. Powinien mieć taki jakby słaby brąz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !