Sposób przygotowania

1. Mięso zagnieść z wyciśniętą bułką, posiekaną cebulką i natką pietruszki. Przypracić tymiankiem, sola, pieprzem i papryką; dodać groszek.
2. Mięso rozwałkować.
3. Pośrodku ułożyć obrane jajka, ulepić bochenek.
4. Obłożyć plasterkami bekonu.
5. Włożyć do żaroodpornego naczynia, nie przykrywać.
6. Podlać 2 łyżki wody.
7. Piec w rozgrzanym piekarniku 20-30 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    Bardzo pyszne i w miarę tanie !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    swic

    Znam ten przpis, polecam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna210

    pychaaaaa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !