Sposób przygotowania

Margarynę, jajka, cukier i dżem lub konfiturę utrzeć na gładką masę. Dodać kakao, mąkę, mleko i sodę. Póżniej dodajemy rodzynki i calość delikatnie mieszamy. Calość wlewamy na blachę wyłożoną wcześniej papierem do pieczenia i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni ok 45 min. Po upieczeniu i przestygnięciu posypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Natasza Edyta

    A mnie ciekawi dlaczego górnicza ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natasza Edyta

    A mnie ciekawi dlaczego górnicza ?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    no tez jestem ciekawa tej nazwy:)
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !