Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

groszek zielony z selerem i porem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 1/2 sztuki
masło 3 łyżki
groszek zielony 1/2 kg
por 1 sztuka
sól 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: groszek zielony z selerem i porem

groszek przebrać i umyć seler umyć obrać i pokrajać w cienkie drobne plastry włożyć razem z groszkiem do garnka ze stopionym masłem podlać kilkoma łyżkami wody osolić przykryć i ugotować do miękkości por umyć bardzo starannie oczyścić z ciemnych liści i pokrajać w cienie plastry wymieszać z uduszonym groszkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena42 07.11.2011 19:00
jak pysznie ... :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak