Składniki:
papryka czerwona | 2 kg |
papryka żółta | 2 kg |
duże cebule | 5 szt |
ząbek czosnku | |
natka pietruszki | |
Zalewa: | |
ocet 10 % | 1 SZKL |
cukier | 1 szkl |
olej | 1 szkl |
sól | 2 łyżki |
ketchup łagodny | 1 szt |
ketchup | 1 szt |
papryka czerwona | 2 kg |
papryka żółta | 2 kg |
duże cebule | 5 szt |
ząbek czosnku | |
natka pietruszki | |
Zalewa: | |
ocet 10 % | 1 SZKL |
cukier | 1 szkl |
olej | 1 szkl |
sól | 2 łyżki |
ketchup łagodny | 1 szt |
ketchup | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: