Sposób przygotowania

Wszystkie składnik razem zagnieść. Ciasto owinąć w folię i włożyć do lodówki na 30 minut.Ciasto wyjmować małymi porcjami i formować palce. Na końcu wciskając migdał w miejsce paznokcia.Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia .Piec 10 min w 180 st.
Migdały sparzyć i obrać z skórki.Można podzielić na pół lub wciskać cały migdał.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    pasują do moich \"zębów\"
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    fajnieschrupać takie paluchy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczne pazurki hihi...
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zdolna jesteś:)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !