Sposób przygotowania

Naczynie żaroodporne wysmarować masłem, wsypać makaron (surowy) wymieszany z pokrojoną w plasterki kiełbasą. Śmietanę rozmieszać z mąką, wodą, lubczykiem, solą i bazylią. Wlać na makaron. Ser zetrzeć na tarce, posypać nim potrawę. Zapiekać w nagrzanym do 170 st. C piekarniu około 20-25 minut nie przykrywać!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Prosta i smaczna.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Prosta i smaczna.
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Zgadzam się, musi być pyszna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Zgadzam się, musi być pyszna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    przepyszna, często taką robię:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !