Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty pekińskiej z salami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1szt
ser żółty 20dag
salami 20dag
kukurydza puszka
pomidor 4szt
oliwa 3łyżki
sok z cytryny 2łyżki
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat
szczypiorek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty pekińskiej z salami

Kapustę oczyścić i pokroić. Ser żółty zetrzeć na tarce. Salami pokroić w plastry. Pomidory sparzyć, obrać i pokroić w ćwiartki. Szczypior drobno posiekać. Oliwki pokroić w krążki. Kukurydzę odcedzić. W soku z cytryny i oliwie rozpuścić sos sałatkowy, dodać do składników,wymieszać i doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak