Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty pekińskiej z migdałami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1szt
fasolka czerwona puszka
jaja 3szt
płatki migdałowe 10dag
czosnek słoik
kiełki sojowe puszka
jogurt naturalny 2szt
szczypior pęczek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty pekińskiej z migdałami

Kapustę oczyścić i pokroić.Ugotowane jaja pokroić w kostkę, czosnek pokroić w plasterki. Szczypior posiekać. Składniki wymieszać z odcedzoną fasolką i kiełkami oraz jogurtem Doprawić do smaku. Przybrać płatkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak