Sposób przygotowania

Twaróg rozetrzeć z jajkami i cukrami. Dodać mleko i mąkę i proszek. Dokładnie rozetrzeć. Jabłka zetrzeć na jarzynowej tarce i dodać do ciasta. Wsypać pół łyżeczki cynamonu. Wymieszać i smażyć na rozgrzanym oleju. Podawać z cukrem pudrem. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Alicja34

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię takie placuszki, często modyfikuję różne wersje.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pewnie wyśmienite
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    i dla dorosłych i dla dzieci:-)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    szkoda że nie ma zdjecia ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre takie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !