Sposób przygotowania

Golonkę obsmażamy na oliwie, przekładamy do garnka, zalewamy wodą, dodajemy przyprawy.
Gotujemy az mięso zacznie sie rozpadać.
Dodajemy kaszę i marchewkę pokrojoną w kostkę.
Gotujemy aż kasza będzie miękka.
Doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    fasola

    uwielbiam krupniczek, szczególnie gdy ma dużo kaszy
  • 2
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    ja również
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    nie jestem miłośniczką tej zupy, ale na odmianę czasem trzeba coś innego ugotować
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    a no wlasnie ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !