Sposób przygotowania

Żeberka oprószyc solą, pieprzem i majerankiem, obsmaży na patelni z każdej strony. W garnku zeszkli cebulę posiekaną w piórka ze zmiażdzonym czosnkiem, zalac bulionem- tak 1/2 litra, gotowac, wrzucic kapustę kiszoną- zostawi na dnie garnka. Na tym ułożyc zebra, siekaną kapustę białą, podlac resztą bulionu, położy liście laurowe. Dusic ok 1,5 godziny. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    fasola

    jeszcze takich żeberek nie jadłem nigdy
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    takie żeberka chodzą a mną już kilka dni
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    a były takie pyszne...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !