Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tajski przysmak według Agi

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z indyka 20 dag
marchewka 4 średnie
jajko 2 sztuki
sos chili
oliwa 2 łyżki
szczypiorek
groszek konserwowy 6 łyżek
papryka czerwona 1 duża
ryż brązowy 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Tajski przysmak według Agi

Indyka posypujemy przyprawami i obsmażamy na patelni bez tłuszczu.Gotujemy ryż i przekładamy na patelnie,dodajemy groszek,pokrojoną w paski paprykę,startą marchewkę,wbijamy jajka.Wszystko razem zasmażamy.Gotową potrawę posypujemy posiekanym szczypiorkiem:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tika4444 15.11.2011 11:08
super pomysł
joanna77 09.11.2011 20:13
pyszne
smakowita 08.11.2011 21:15
super przepis
Robert10 07.11.2011 15:09
pyszności
Kuchareczekjeden 07.11.2011 11:42
świetne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak